RAAK beveiliging houdt inbrekers buiten de deur

Inbraakbeveiliging

Met de alarminstallaties van RAAK Beveiliging bent u gegarandeerd van de beste beveiliging, met bovendien een belangrijke preventieve functie. De detectoren, sensoren, contacten en camera’s houdt u uw woon- en werkomgeving veilig. Mocht er toch een ongenode gast zijn, dan komt het signaal binnen bij onze alarmcentrale 24/7. In een mum van tijd waarschuwen we de juiste contactpersonen en / of de politie. Ook meldingen gratis ontvangen op eigen mobiele telefoons behoren tot de mogelijkheden. Meer informatie neem hier contact op.

De werking van het systeem

Het beveiligen van uw woonhuis moet met voldoende inzicht en kennis worden uitgevoerd. Bij een optimale beveiliging tegen inbraak en eventueel brand komt namelijk veel kijken. RAAK Beveiliging Breda voert de beveiliging van uw woning geheel in eigen beheer en van a tot z voor u uit. Dat doen wij in nauw overleg met u en tegen een vast en scherp tarief. Bij RAAK Beveiliging krijgt u bovendien professioneel advies over geschikte camerasystemen en alarmsystemen. Omdat elk woonhuis weer anders is, is het advies van RAAK Beveiliging Breda altijd volledig op maat. Is het systeem eenmaal door ons geïnstalleerd, dan is de werking heel doeltreffend. Bij ongewenst bezoek gaat het luid alarm van de ingebouwde sirene af. Dat verjaagt elke insluiper uit uw woning. Daarnaast wordt u via uw mobiele telefoon gewaarschuwd dat er iets aan de hand is. Ook is het mogelijk om het systeem direct een melding te laten doorgeven naar een alarmcentrale. Dankzij de eenvoudige bediening kan iedereen het alarmsysteem probleemloos bedienen. En natuurlijk kunt u ons na de installatie altijd bereiken met al uw vragen over het systeem.

Persoonlijk advies

Wilt u persoonlijk advies over de alarmsystemen en camerasystemen van RAAK Beveiliging Breda? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij geven u graag alle informatie of komen bij u langs voor een advies op maat.