Professioneel en betrouwbaar
U kunt altijd op ons rekenen
Grote of kleine projecten
Wij staan voor u klaar
Particulier of zakelijk
Vorige slide
Volgende slide

Van A tot Z een compleet netwerk

Totale installatie van datanetwerken

Met complete data-installaties van RAAK Beveiliging kiest u voor optimale capaciteit en snelheid van dataverkeer. Wij leveren en installeren glasvezel, netwerk- of databekabeling, patchkasten en serverracks. Wij kennen de materialen en weten met welke aansluitingen en kabeltypes we moeten werken om de gevraagde minimumcapaciteit te garanderen.

Databekabeling laten aansluiten door professionals

Het trekken van netwerkbekabeling is de basis van elk netwerk. Immers, als de bekabeling niet goed is aangesloten, is de kans op een storing aanzienlijk. Een vervelende storing in uw netwerk kan voor heel veel problemen zorgen. Laat uw netwerk dan ook aansluiten door RAAK Beveiliging: met ruim 15 jaar ervaring doen wij ons best om ieder netwerk op de juiste manier aan te sluiten voor een betaalbare prijs.

Langere afstanden, hogere snelheden

Glasvezel is een moderne vervanger voor traditionele communicatielijnen en maakt gebruik van speciale glazen draden om data te versturen. Een glasvezel kabel heeft vele belangrijke voordelen ten opzichte van zijn traditionele voorganger. Zo zijn glasvezel kabels minder gevoelig voor storingen, maar wel sterker. Ook hebben glasvezel kabels een grotere bandbreedte, hierdoor kan er sneller, meer data vervoerd worden.