Beveiliging op maat

Veilig in uw eigen huis

Grote of kleine projecten

Wij staan voor u klaar

Professioneel en betrouwbaar

U kunt altijd op ons rekenen

RAAK Beveiliging

Uw zakelijke zekerheid
vraag direct een offerte aan

RAAK beveiliging Geertruidenberg houdt inbrekers buiten de deur

Een beveiligingsoplossing op maat van RAAK Beveiliging Geertruidenberg

RAAK Beveiliging Geertruidenberg levert beveiligingsoplossingen op maat voor een scherpe prijs. De systemen die RAAK Beveiliging levert zijn elektronische beveiligingsoplossingen. Hieronder horen alarmsystemen, beveiligingscamera’s en bewakingscamera's. RAAK Beveiliging werkt in opdracht van particulieren die op zoek zijn naar een professioneel en betrouwbaar alarmsysteem of naar kwalitatief uitstekende camerabeveiliging. Daarnaast levert en installeert RAAK ook brandmeldsystemen, intercomsystemen en systemen voor terreinbeveiliging. Denk daarbij aan het beveiligen van parkeerplaatsen, verenigingsterreinen en winkelcentra. Bij alle systemen is het mogelijk om te kiezen voor een draadloos of bedraad systeem.

Maak het inbrekers zo moeilijk mogelijk

Natuurlijk maakt u het inbrekers zo moeilijk mogelijk. U legt uw waardevolle spullen niet vol in het zicht. En u houdt de ramen gesloten als u afwezig bent en laat bijvoorbeeld geen ladder in uw achtertuin staan. Want daarmee zou u het een insluiper wel heel eenvoudig maken. Vanzelfsprekend zorgt u voor goede sloten, stevige deuren, dubbel glas, goed hang- en sluitwerk, enz. Dat zorgt er allemaal voor dat inbreken in uw woning een stuk lastiger wordt. Toch blijven inbraken in Nederland een hardnekkig probleem. 

Persoonlijk advies

Wilt u persoonlijk advies over de alarmsystemen en camerasystemen van RAAK Beveiliging Geertruidenberg? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij geven u graag alle informatie of komen bij u langs voor een advies op maat.

De beveiliging van uw woonhuis en de werking van het systeem

Het beveiligen van uw woonhuis moet met voldoende inzicht en kennis worden uitgevoerd. Bij een optimale beveiliging tegen inbraak en eventueel brand komt namelijk veel kijken. RAAK Beveiliging Geertruidenberg voert de beveiliging van uw woning geheel in eigen beheer en van a tot z voor u uit. Dat doen wij in nauw overleg met u en tegen een vast en scherp tarief. Bij RAAK Beveiliging krijgt u bovendien professioneel advies over geschikte camerasystemen en alarmsystemen. Omdat elk woonhuis weer anders is, is het advies van RAAK Beveiliging Geertruidenberg altijd volledig op maat. Is het systeem eenmaal door ons geïnstalleerd, dan is de werking heel doeltreffend. Bij ongewenst bezoek gaat het luid alarm van de ingebouwde sirene af. Dat verjaagt elke insluiper uit uw woning. Daarnaast wordt u via uw mobiele telefoon gewaarschuwd dat er iets aan de hand is. Ook is het mogelijk om het systeem direct een melding te laten doorgeven naar een alarmcentrale. Dankzij de eenvoudige bediening kan iedereen het alarmsysteem probleemloos bedienen. En natuurlijk kunt u ons na de installatie altijd bereiken met al uw vragen over het systeem.

5 tips om inbrekers af te schrikken

  • Houd waardevolle spullen uit het zicht en sluit uw woning goed af.
  • Zorg voor verlichting in huis, dat geeft de indruk dat er iemand aanwezig is.
  • Zorg voor goedgekeurde sloten en hang- en sluitwerk.
  • Laat een betrouwbaar alarmsysteem installeren
  • Laat camera’s plaatsen, dat schrikt af en vergroot de pakkans van inbrekers.