Beveiliging op maat

Veilig in uw eigen huis

Grote of kleine projecten

Wij staan voor u klaar

Professioneel en betrouwbaar

U kunt altijd op ons rekenen

RAAK Beveiliging

Uw zakelijke zekerheid
vraag direct een offerte aan

RAAK beveiliging Breda houdt inbrekers buiten de deur

Een beveiligingsoplossing op maat van RAAK Beveiliging Breda

RAAK Beveiliging uit Breda levert beveiligingsoplossingen op maat voor een scherpe prijs. De systemen die RAAK Beveiliging levert zijn elektronische beveiligingsoplossingen. Hieronder horen alarmsystemen, beveiligingscamera’s en bewakingscamera's. RAAK Beveiliging werkt in opdracht van particulieren en bedrijven die op zoek zijn naar een professioneel en betrouwbaar alarmsysteem of naar kwalitatief uitstekende camerabeveiliging. Daarnaast levert en installeert RAAK ook intercomsystemen en systemen voor terreinbeveiliging. Denk daarbij aan het beveiligen van parkeerplaatsen, verenigingsterreinen en winkelcentra. En het aanbrengen en afwerken van UTP en glasvezel bekabeling behoort tot onze dagelijkse werkzaamheden.

De beveiliging van uw woonhuis en de werking van het systeem

Het beveiligen van uw woonhuis moet met voldoende inzicht en kennis worden uitgevoerd. Bij een optimale beveiliging tegen inbraak en eventueel brand komt namelijk veel kijken. RAAK Beveiliging Breda voert de beveiliging van uw woning geheel in eigen beheer en van a tot z voor u uit. Dat doen wij in nauw overleg met u en tegen een vast en scherp tarief. Bij RAAK Beveiliging krijgt u bovendien professioneel advies over geschikte camerasystemen en alarmsystemen. Omdat elk woonhuis weer anders is, is het advies van RAAK Beveiliging Breda altijd volledig op maat. Is het systeem eenmaal door ons geïnstalleerd, dan is de werking heel doeltreffend. Bij ongewenst bezoek gaat het luid alarm van de ingebouwde sirene af. Dat verjaagt elke insluiper uit uw woning. Daarnaast wordt u via uw mobiele telefoon gewaarschuwd dat er iets aan de hand is. Ook is het mogelijk om het systeem direct een melding te laten doorgeven naar een alarmcentrale. Dankzij de eenvoudige bediening kan iedereen het alarmsysteem probleemloos bedienen. En natuurlijk kunt u ons na de installatie altijd bereiken met al uw vragen over het systeem.

Persoonlijk advies

Wilt u persoonlijk advies over de alarmsystemen en camerasystemen van RAAK Beveiliging Breda? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij geven u graag alle informatie of komen bij u langs voor een advies op maat.