Beveiliging op maat

Veilig in uw eigen huis

Grote of kleine projecten

Wij staan voor u klaar

Professioneel en betrouwbaar

U kunt altijd op ons rekenen

Particulier of Zakelijk

De specialist in alarm en camera

beveiliging

Voor zowel de zakelijk als de particulieren klanten

Een veilig gevoel voor een scherpe prijs, dat gaat heel goed samen

Robbert van der Pluijm is eigenaar van RAAK Beveiliging. Zijn bedrijf is zijn passie. Hij zegt daarover: ‘Elk beveiligingssysteem is een oplossing op maat. Iedere situatie is immers weer anders. Naast die oplossing op maat moet een systeem ook uiterst betrouwbaar zijn en jarenlang meegaan. Je wilt als huiseigenaar of ondernemer immers een veilig gevoel hebben. Dat is toch waar het om draait. In onze showroom in Breda, kunnen klanten alle mogelijkheden die wij in huis hebben, komen bekijken. Daarnaast brengen wij ook de situatie ter plekke goed in kaart. Dus hoe ziet het er in en rondom de woning uit? Of wat is de situatie op het terrein dat een klant wil laten voorzien van camera’s. Als alles helder is, krijgt de klant een goed onderbouwd advies van ons voor een  geschikt alarm of camerasysteem. Wij leveren en installeren dat vakkundig en tegen een scherpe prijs. Omdat wij overtuigd zijn van de kwaliteit van onze systemen, geven wij 1 jaar garantie op al onze werkzaamheden. Geen addertjes onder het gras. Een verplicht contract met hoge maandelijkse kosten kent RAAK Beveiliging dan ook niet. Bij ons zit een klant nergens aan vast terwijl wij vanzelfsprekend, ook na de levering en installatie van een alarm en camerasysteem, wel goede service verlenen.’

RAAK is ook actief in Geertruidenberg, Raamsdonksveer, Oosterhout, Made en de rest van Nederland

RAAK Beveiliging is sinds jaar en dag dé specialist in inbraakpreventie en camerabeveiliging. Wij leveren en plaatsen alarmsystemen en camera’s in Breda, Prinsenbeek, Etten- Leur, Geertruidenberg, Raamsdonksveer, Raamsdonk, Oosterhout, Made en in de rest van Nederland. Wij werken voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Naast de beveiliging van woonhuizen, beveiligen wij ook terreinen en bedrijfs- of verenigingsgebouwen. Denk bijvoorbeeld aan parkeerterreinen en aan winkelcentra of clubhuizen.

Mogelijkheden en professioneel advies

Met ruim 15 jaar ervaring in de beveiligingstechniek heeft Robbert van der Pluijm in 2015 RAAK Beveiliging opgericht. RAAK Beveiliging is gespecialiseerd in de aanleg van professionele en betrouwbare alarmsystemen, camerasystemen, intercomsystemen en systemen voor terreinbeveiliging tegen een eerlijke prijs. Vanuit het bedrijfspand aan de Paardeweide 24A in Breda voert RAAK elk beveiligingsproject geheel in eigen beheer uit. Wilt u meer weten over alle mogelijkheden? Of bent u op zoek naar een professioneel advies? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij geven u graag alle informatie. En overweegt u de aanschaf van een alarm of camerasysteem, dan komen wij graag bij u langs voor een advies op maat.